Balanced mind in a balanced body

ESSENTIAL VOORBURG - YOGA PILATES WORKOUT MINDFULNESS

stay safe & keep practicing

We are beyond happy, because we’re hitting the mat again. Uiteraard met beperkte groepen en strikte richtlijnen. Boek nu je les en respecteer de 1,5 meter in onze studio.

OVER

Over Essential Voorburg
 

Welkom bij Essential Voorburg; een yoga en movement-belevenis in een prachtige ruimte op de Rembrandtlaan. In 2019 opgericht door Fysiotherapie Mike Soyer uit de behoefte om in een stressvolle maatschappij een plek te creëren voor mentale en fysieke rust en herstel. Het lijf beweegt vaak te weinig en het brein krijgt onvoldoende rust, wat kan voortvloeien in mentale en fysieke klachten. Kom de studio binnen, laat de buitenwereld achter en dompel jezelf onder in de goede vibes die Essential te bieden heeft.

 

LESSEN

Hatha

Versterken & Ontspanning

 

GOOD VIBES ONLY

FIRST TIME

GET STARTED

Eerste keer bij Essential? Welkom! Je hoeft geen ervaring te hebben om aan yoga mee te doen. Je hoeft ook niet lening of gevorderd te zijn. Integendeel. Yoga zal je helpen om leniger te worden op een veilige en gecontroleerde manier. 

 

Alle lessen zijn geschikt als eerste les. Je kunt zelf bepalen aan welke les je wilt deelnemen. Sommige lessen zijn vooral ontspannend, terwijl andere lessen inspanning en ontspanning combineren. Het fijnste is om bijvoorbeeld twee verschillende lessen/docenten te proberen, om te kijken welke vorm het beste bij je past. En dit kan ook een moment-opname zijn, de ene keer heb je behoefte aan een rustige les, maar je wilt wel in beweging zijn en de andere keer wil je weer vooral aan je fysieke conditie werken. Dit is helemaal aan jezelf en leuk om af te wisselen.

CONTACT

Adres:

Rembrandtlaan 61

2271 GG, Voorburg

Telefoon:

070-3869797

 

© 2020 Essential Voorburg

Powered by Fysiotherapie Mike Soyer

|
|
CONTACT 
Rembrandtlaan 61
2271 GG Voorburg
070-3869797
info@essentialvoorburg.nl
  • Grey Facebook Icon