top of page

Hoe werkt een eerste bezoek?

Welkom bij Essential Voorburg! Hieronder vind je alle informatie over je eerste bezoek aan de studio.

Binnenkomst

Fijn dat je een les bij ons gaat proberen. Wij staan klaar om je welkom te heten in onze studio en je bij je eerste les te begeleiden. Aan het begin van de les worden nieuwe studenten welkom geheten door de docenten. Onze vriendelijke staff staat ​​altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. 

Kleding

Draag een outfit waarmee je je vrij voelt om te bewegen, we adviseren sportkleding. Schoenen zijn niet toegestaan in de zaal dus kom op blote voeten of sokken de zaal binnen. Je schoenen kan je veilig achterlaten in de kleedkamer. 

Blessures

Heb je last van een blessure geef dat dan voor de les aan bij de docent. Tijdens de les kan de docent aanpassingen aan je geven zodat je geen last hebt van de blessure. 

Meenemen

Wij adviseren een handdoek en water mee te nemen. In onze studio kan je gratis gebruik maken van matjes en overige attributen zoals bolsters, dekentjes en blokken. 

Kom op tijd

Zorg dat je voor het eerste bezoek aan de studio 10 minuten van te voren aanwezig bent zodat de docent je de studio en kleedkamers kan laten zien. De voordeur van Essential gaat op slot tijdens de les, zorg dus dat je altijd optijd in de studio bent.

bottom of page