© 2019 by Essential Voorburg.

Powered by Fysiotherapie Mike Soyer

|
|
CONTACT 
Rembrandtlaan 61
2271 GG Voorburg
070-3869797
info@essentialvoorburg.nl
  • Grey Facebook Icon

Classes

Kom je voor het eerst naar Essential? Dan is het handig om alvast een aantal dingen vooraf te weten. Bijvoorbeeld wat voor kleding je het beste kunt dragen. of wat je allemaal moet meenemen.

Eerste keer

Binnenkomst

Fijn dat je een les bij ons gaat proberen. We staan klaar om je welkom heten in onze studio en je bij je eerste les te begeleiden.

Aan het begin van de les worden nieuwe studenten welkom geheten door de leraren, die hen begeleiden bij hun practice. Onze vriendelijke staff staat ​​altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden

Kleding

Draag een outfit waarmee je je vrij voelt om te bewegen, we adviseren sportkleding dat vocht kan opnemen. Vrouwen dragen over het algmeen een kort broekje, leggings en een sport-bh, al dan niet met een sporttop. Mannen dragen meestal alleen korte broeken. Schoeisel is niet toegestaan in de studio’s, de practice vindt plaats op blote voeten

Voorbereiding

Denk eraan om genoeg water te drinken voor, tijdens (kleine slokjes) en na de les. Hydratatie is erg belangrijk. Neem uw eigen fles mee (er is water te koop bij de Frontdesk). We adviseren om tot 2 uur voor de les niet anders te eten dan een lichte snack zoals fruit of crackers.

Gratis matten en handdoeken zijn standaard aanwezig voor alle studenten.

Blessures aangeven.

 

Meenemen

schema

Ga naar ons schema online schedule, kies je favoriete les en boek je klas, volgens de stappen van de website. We adviseren iedereen die voor het eerst komt een Hot C les te boeken, omdat die de beste keuze is voor een eerste Hot Yoga workout. Al onze klassen zijn toegankelijk en geschikt voor alle niveaus.

kom op tijd

Het is belangrijk om zeker 20 minuten voor de start van de klas aanwezig te zijn. We willen je graag rondleiden door de studio en je voorstellen aan de leraar, zodat je ontspannen en mindfull de Yoga klas kan volgen.

de regels van de studio

Alle lessen worden in het engels gegeven. We beoefenen in stilte. Gun jezelf en anderen “the gift of silence”. Laat schoenen achter in de lounge. Mobiele telefoons zijn niet toegestaan in de studio’s. Let op: we accepteren alleen betalingen met pin of creditcard – geen contant geld. Cancel je geboekte les op tijd, zodat andere de gelegenheid hebben aan de les mee te doen. No-show boekingen worden 10 minuten voor de start van de les vrijgegeven aan de wachtlijst.