Plezier, bewegen, zelfvertrouwen, en samenwerken

Iedere woensdagmiddag (vanaf 2 oktober 2019) geeft Lola dansles aan kinderen van 4-6 jaar en van 7-10 jaar. In de lessen staat het plezier in dansen voorop, waarbij op speelse wijze een begin gemaakt wordt met het aanleren van de basistechnieken van dans. De leerlingen maken kennis met verschillende elementen van een dansles zoals coördinatie en ritmiek.

In de lessen van driekwartier of een uur leren kinderen: samenwerken door middel van dansgerelateerde spellen, zelfvertrouwen opbouwen door te improviseren, de basistechnieken van dans en choreografieën te onthouden en te dansen. Met plezier bewegen is de basis, en hoe meer beweging, hoe beter!

 

 

Woensdagmiddag

13:30 - 14:15 // Kidsdance 4 - 6 jaar

14:15 - 15:15 // Kidsdance 7 - 10 jaar

Gratis proefles?

Mail naar:

info@essentialvoorburg.nl

Lola is een afgestudeerde danseres van het Albeda Dans College in Rotterdam. Lola is enthousiast, geduldig en super gezellig. Ze is uitvoerend danseres (danste onder andere voor Armin van Buuren, Frans Bauer en Jody Bernal) en heeft bovendien veel ervaring als dansdocent. Met veel enthousiasme leert ze jouw zoon of dochter de leukste choreografieën aan!

Jouw zoon of dochter inschrijven voor een gratis proefles? Stuur een mailtje naar info@essentialvoorburg.nl 

3 maanden kidsdance voor €96,-