Barbara Simons

Hatha Flow

Hallo, ik ben Barbara Simons. Ik heb in 2015 de de Hatha Yoga Instructor opleiding bij Yogapoint in Utrecht afgerond en de Iyengar opleiding bij Nanda Peek/IYVN in Rotterdam gevolgd. Als extra aanvulling heb ik de Broga opleiding van Matt Millen in Rotterdam gedaan.

Ik geef op woensdagochtend een Hatha Yoga met een easy flow en Iyengar touch.  De les begint met een rustige warming up, daarna een reeks opeenvolgende asana’s (houdingen) en de les wordt afgesloten met een ontspanningsmeditatie en eventueel een ademoefening. Je kunt op elk niveau deelnemen aan de lessen, elke asana is aan te passen aan jouw bereik en uitdaging. 

Yoga zorgt ervoor dat je niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal sterker wordt, je levendiger, vrijer en meer in balans voelt door de uitdaging met jezelf aan te gaan en je eigen grenzen te verkennen en te verleggen. Met respect voor jezelf en je eigen lichaam. Daardoor kom je lekkerder in je vel te zitten, word je energieker en kom je in een positieve spiraal terecht.

Graag tot woensdag!